Thursday, October 23, 2008

AKHIRNYA....FINAL

Pergh.....
Akhirnya, siap jgk assgnment ni....Dah tak yah fikir lagi dah....
Yang nak difikirkan adalah EXAM yang dah tak lama ni....
Lepas satu, yang lain lak datang.,....
Hidup ni mmg la cmni.....

Tp pape pun,,,,,
Hr ni hamba nak rehat....
tak mau dh pegang buku ni....
Esok lak sambungnye baca buku.....
Tp satu je hamba mintak agar tuan2 hamba semua doakan la utk kejayaan hamba dalam final nnti...

Wednesday, October 22, 2008

TRIP KU KE KL

Assalamualaikum...
Saje je ni nak publish gmbar masa hamba join trip mggu lepas...
Walaupun dah lama berlalu, tp ape salahnye kalau hamba kongsi ye....


ni masa hamba di SPA


ni on da way nak masuk Hi5 Bread Town


sempat posing jap kat roti besau ni...


KESIBUKAN YANG TERLAMPAU


Assalamualaikum..
Minggu ni mmg memenatkan. Dengan test yang berderet-deret, presentation lagi, project paper lagi... Sume tu memenatkan betul.. Itulah kehidupan seorang Student yg tak sedar diri..

Wednesday, October 15, 2008

Just A Simple Beginning...


Assalamualaikum... Salam Permulaan, Salam Perkenalan dari hamba... This is my simple post that i can write. Nak tulis banyak2 pun x mampu je rasa. Tak tau nak citer ape. Lagipun mata ni tak mampu nak bertahan lama. Ni sume gara2 assignment yang hamba bereskan last minute la. Padan muka. Ha... Tuan hamba jangan ikut cara hamba ni. Merana la hidup. Hehehe... Lepas subuh baru tido. Tu pun sekejap je.Ye la, class menanti kul 8 pg. Lepas tu lak, de test kul 10 pg. Tu pun study last minute. Tak tau la nak jawap pe nnti. Doakan la hamba leh jawab dgn jayanya.. Sebenarnya belambak lagi report yang hamba kena buat ni. Tapi tu la, sbb relax yang amat, hamba leh wat tak tau je. Last minute nnti baru nak buat. So, hamba ni orngnye tak pernah nak serik. Tp boleh diperbaiki... Perbaikilah segala kesilapan yang pernah kita lakukan..