Wednesday, October 15, 2008

Just A Simple Beginning...


Assalamualaikum... Salam Permulaan, Salam Perkenalan dari hamba... This is my simple post that i can write. Nak tulis banyak2 pun x mampu je rasa. Tak tau nak citer ape. Lagipun mata ni tak mampu nak bertahan lama. Ni sume gara2 assignment yang hamba bereskan last minute la. Padan muka. Ha... Tuan hamba jangan ikut cara hamba ni. Merana la hidup. Hehehe... Lepas subuh baru tido. Tu pun sekejap je.Ye la, class menanti kul 8 pg. Lepas tu lak, de test kul 10 pg. Tu pun study last minute. Tak tau la nak jawap pe nnti. Doakan la hamba leh jawab dgn jayanya.. Sebenarnya belambak lagi report yang hamba kena buat ni. Tapi tu la, sbb relax yang amat, hamba leh wat tak tau je. Last minute nnti baru nak buat. So, hamba ni orngnye tak pernah nak serik. Tp boleh diperbaiki... Perbaikilah segala kesilapan yang pernah kita lakukan..

1 comment:

  1. sempena thun baru... berubahlah... jgn tgguh2 asgment lg k... pstikan ada perubahan n improvement... perjuangan mmg pnting... tp, ap y dinilai adalah akademik... hope u can balance it...

    ReplyDelete