Thursday, March 19, 2009

KERETA...


Assalamualaikum....

Hari ni hamba takde class. So, hamba ade la plan nak kuar dari umah... Bukan lari dari umah... Tak sampai tahap tu lagi kot.. Huhuhu.. Sebelum tu, hamba buat2 la rajin sket hari ni.. Kemas meja study yang sangat serabut, merangkap tempat tido... Da siap kemas, hamba diberi tugas untuk bank in kan duit hasil jualan keychain... On da way nak gi bank tu, ade la sebijik mercedes tu... Dengan pelannye tuannya bwk.. Dah la orang nak cepat.. Dia lak bwk cm nak makan angin... Hai... Hamba naik marah... Hamba pun potong kete dia dengan gaya seorang minah rempit... Hahaha... Ampun mak... bukan niat nak merempit... Mase kat bank Islam tu, dia nye pekerja ramah sangat..

Tak la macam sesetengah tempat tu...
Da la muka masam... Sombong lak... Tak pe la... Tapi pkerja kat dungun ni sume ok la... Dah siap urusan kat bank, hamba pun kuar la naik moto semula... Baru je nak gerak, ade satu kete ni, dia behenti tengah2 jalan... Tepaksala tunggu dalam keadaan marah... lambat sangat, hamba celah je la... Sekali lagi... Dalam perjalanan balik, ade lagi sejibik kete... Tau la kete tu sgt sporty.. diriku hanya sebuah Ego... jangan la nak tunjuk lagak atas jalan kampung ni...
Hari marah ku pada KERETA....

No comments:

Post a Comment