Thursday, October 1, 2009

MY THIRD SCHOOL

Assalamualaikum...

Hari ni, hamba nak sambung cerita pasal skolah hamba.Ni skolah ketiga hamba. Form 4 sampai form 5 kat sini..

SEKOLAH MENENGAH TEKNIK MUADZAM SHAH

Dah banya berubah persekitaran sekolah ni..
Ni antara gambar2 nye..

Ni kire pejabat urusan skolah ni la...


Ni kat ne ek??? Tak dapat nak agak la..

Atas tu, blok class mase hamba form 4 kot..


Ni hamba agak kat depan blok form 5..


Huhu... Mmg hamba tak tau ni kat area mane...


Ni macam kat area bangunan HEP/HEA..


Ni baru nye ni.. Ade Taman Sains lagi. Dulu ade dah.. Tapi tak camni.


Ni plak, makmal computer yang de masalah dulu. Makmal yang hamba tak sempat pun nak guna..


Adakah di atas itu kantin dan koperasi?


Jalan ke mane lak ni??


Ni la surau sekolah. Tempat kena ragging mase skolah dulu. Surau boleh jadi tempat ragging. Ish3...


Ni bumbung mane la plak...


Ni kawasan asrama. Dulu, asrama lelaki.. Tapi sekarang tak tau la. Asrama ni kite2 orang dulu panggil kolej.


Ni plak kawasan bengkel kejuruteraan...

Best jugak kat sini. Hamba suka sekolah ni sebab ade tempat lepak yang menenangkan. Dalam hutan yang hijau. Cikgu2 yang best!!!

Kenangan best mase kena ketuk ketampi. Setiap kali dapat result add math, mesti kena ketuk ketampi. Mane tak nye... Tak penah lulus. Huhuhu...

Kenangan histeria melampau. Bukan hamba la yang kena histerianye..

Kenangan BERSILAT... Teman member wat date. Panjat pokok. Kawan2 best.

Macam2 kenangan..

No comments:

Post a Comment