Tuesday, January 12, 2010

THE NEW ONE



Assalamualaikum....

Alhamdulillah, lama tak menulis, hari ni aku dah dapat point utk aku terus menulis dan terus update blog ku ini. Bila tgk gmbr kat atas tu, mungkin ramai yang menyangka ni adalah hp idaman ku. Ya, setiap orang ada hp idaman sendiri. Mungkin ada yang hanya mahukan hp yang cukup lah sekadar utk mesej dan call. Mgkin ade yg nak hp tu msti ade camera, main game best, ade 3G, mcm2 la. Tak terkecuali bagi aku sendiri. Keinginan utk dapatkan hp yang penuh dgn semua function.

At the end, aku pilih hp yang kat atas tu. Actually just a simple hp. Nak ganti hp yg rosak tu.



Ni la hp lama aku yang rosak tu. Sayang. Aku sangat sayang dengan hp nih.. Hp nih banyak simpan kenangan. TApi ape kan daya.. Dia dah tak boleh guna. 2 thn lebih aku guna hp nih. Aku cuma harap hp baru aku akan terus kekal lebih lama dari yang sebelumnya sebab hp baru ni aku guna duit aku sndiri. Yang lama akk aku bagi. Itu yang buat aku sangat sayang.

No comments:

Post a Comment