Wednesday, April 14, 2010

BERMALAM DI OFIS

Assalamualaikum...
Semalam.. Hari Semalam Dalam Sejarah buat aku bile aku stay back kat ofis smpai kul 3 pagi... Hahaha... Ape la aku buat kat ofis smpai kul 3 pagi... Kalau ikotkan mau aje tido di ofis.. Pagi baru balik umah. Tapi tak mmpu la.. Balik jugak aku ke rumah dalam keadaan yang lemah longlai.. Tapi takde la lemah sangat.. Masih semangat nak bekerja jam 3 pagi.
Semalam tu sbnrnye kami bersama-sama bertungkus lumus menyiapkan sesuatu tuk hari nih.. Aku just tolong sket2 je sbb aku rasa perjuangan ni penting buat aku. Aku sayangkan company ni. Walaupun hanya seketika.. Walaupun hanya praktikal student. Aku happy buat keje lebih masa semalam.. Sampaikan aku tinggalkan thesis aku.. Pening la wat thesis nih.. Sure nnti thesis aku akan siap last minute. Suka sangat wat keje last minute.
Dalam orang lain sibuk pening dengan SPSS, aku pulak sibuk dengan perjuangan ESQ. Aku Mohon Dengan Sangat.. Allah bagi aku kekuatan dan idea yang mencurah-curah sebelum aku present thesis aku.. Semuanya Milik Allah.. :)

1 comment: