Friday, April 23, 2010

ESQ TRAINING BERSAMA iLuvislam

Assalamualaikum...

Alhamdulillah, sekali lagi iLuvislam.com bakal mengadakan ESQ Training 'In-House' khas buat pengunjung-pengunjung iLuvislam.com yang bergelar mahasiswa. Ia merupakan training kedua yang diusahakan bersama di antara iLuvislam.com dan ESQ Leadership Center Sdn. Bhd.

Training istimewa ini dibuat khas sempena 'summer holiday' mahasiswa Malaysia yang menuntut di luar negara (kecuali Australia dan New Zealand).

Namun, ia terbuka kepada semua mahasiswa dalam dan luar negara dengan syarat anda adalah ahli berdaftar iLuvislam.com.

5 sebab mengapa anda perlu menyertai ESQ Training bersama iLuvislam.com..

1. Harga termurah di pasaran. Harga normal untuk mahasiswa adalah RM 550. Manakala untuk golongan bekerja adalah RM 1380.

2. Menampilkan individu-individu hebat yang telah berjaya untuk memberikan inspirasikepada anda. Kami akan menjemput alumni ESQ Training yang mempunyai pengaruh besar dalam masyarakat untuk berkongsi pengalaman dengan anda. InsyaAllah mereka adalahDato' Hussamuddin Yaacob, Datuk Mukhriz Mahathir dan Erra Fazira.

3. Anda boleh 're-charge' atau sertai ESQ Training(basics training) lain secara percuma di mana sahaja. Yuran kali ini adalah pelaburan seumur hidup anda!

4. ESQ Training merupakan sebuah training yang terbukti berkesan dalam membentuk individu dan organisasi yang mantap secara keseluruhan.

5. Mengumpulkan mahasiswa Malaysia yang menuntut di dalam dan luar negara.Alhamdulillah, tahun lepas peserta terdiri daripada mahasiswa UK, Ireland, Mesir, Jordan, Yemen, Jepun, Jerman dan juga Malaysia.
Maklumat lanjut

Tarikh : 17 & 18 Julai 2010
Masa : 8 pagi - 6 petang
Tempat : UEM Leadership Center, Off Jalan Templer, Petaling Jaya
Penginapan : Tidak Disediakan
Makanan : 5 kali sehari


Yuran

Pembayaran sebelum 31/5/2010 : RM 400 (Diskaun 27%)
Pembayaran 1/6/2010-1/7/2010 : RM 450 (Diskaun 18 %)
Pembayaran selepas 1 Julai 2010 : RM 550 (Tiada diskaun)Tempat yang disediakan amat terhad dan siapa cepat dia dapat!


p/s: Bagi pelajar luar negara yang masih belum pulang ke tanah air, kami mencadangkan agar anda meminta bantuan ahli keluarga atau rakan untuk membayar dahulu yuran selagi ada promosi.

jom mana yang tak ikot training lagi... yuk kita join!!!


dipetik dari laman iLuvislam....

No comments:

Post a Comment