Tuesday, January 4, 2011

SELAMAT TAHUN BARU!!!

Assalamualaikum...

Hmmm.. Agak lama aku tak mengupdate blog kesayangan nih (sayang ke???) Hahahah.. Dah bersawang sebab aku tak ade masa la nak nulis. Bile idea datang, aku lak sibuk memanjang. Bile takde idea, dah kering baru la aku subuk nak bukak blog ni.. Adoyai... Ni la sifat dominan aku. Hik..Hik..Hik..

Tak payah la cakap pasal ni.. Sebab tujuan aku ni nak wish SELAMAT TAHUN BARU!! Bukan nak celoteh panjang-panjang. Orang lain sibuk wish kan.. Aku pon nak jugak.. Walaupun dah terlepas beberapa hari. Almaklum la.. Aku sambut tahun baru dekat kampung. So, takde makna nye nak wish awal-awal kat blog nih. 

Cakap pasal tahun baru, ape azam korang tuk tahun nih? Aku? Tak berazam la.. Hahaha.. Azam tahun lepas? Aku pun da tak ingat.. Asyik renew azam je.. Hahaha.. Aku ingat la kan, azam tahun ni aku nak improve career aku. Ye la, da keje. Mesti la nak improve. Nak kumpul duit banyak-banyak. Pastu, aku nak timba air perigi ilmu banyak-banyak. Ilmu MARKETING? Tak pe la.. Aku tinggal kat blakang je dulu. Aku tak perlukan sekarang. Tapi, untuk masa depan aku akan guna. Sebab aku da plan ni.. Nak jadi penternak, peladang, petani moden.. Wahh!!! Tapi nak kena tau market jugak. So, aku akan guna ilmu marketing tu nanti ye. 

Ok la.. Aku nak gi lunch.. Aku akan sambung lagi dengan cerita2 yang tertinggal banyak tu.. 

No comments:

Post a Comment