Tuesday, October 4, 2011

AKU SKANDAL

Assalamualaikum..

Wah.. Tajuk xleh bla. Ni bukan entry pasal lagu Aku Skandal yang Hujan nyanyi tu ye.. Takde kaitan dengan entry aku ni..

Korang semua penah ade skandal tak? Tapi sebelum tu, ape maksud skandal? Menurut survey aku pada mereka-mereka yang sangat arif tentang skandal ni, mereka mentafsirkan skandal ini ialah mengadakan hubungan seperti kekasih gelap, tanpa pengetahuan pasangannya sendiri. Oooo... Ni ke maksudnye.. Baru makcik tahu.. hehheee.

Kalau ini la maksudnye, tak baguih la skandal ni. Kuang3.

Tapi, dalam tak baguih ni, aku pun pernah diskandalkan dengan beberapa orang. Wahh.. Nampak macam aku ni playgirl la pulokkk.. Ohh... Tidak sebenarnye. Dalam erti kata lain, mereka yang mengskandalkan aku ni, mmg sengaja nak kenakan aku. Apakah salah aku, sehingga mereka memperlakukan aku sedemikian rupa.. Hahahaaa.. Ayat sadis!!!

(kerana chocolate ini, aku diskandalkan  dengan ..... ~ isi tempat kosong)

Pada mereka yang mereka atau mencipta skandal ni, pasti mereka tahu siapakah orang-orang itu.. Shhhh.. Diam-diam tau. Kih..Kih..Kih..

Okeh, tujuan asal aku tulis entry ni nak habaq kt hangpa semua yang rancak memadankan aku dengan orang itu, dengan orang ini tu...... teeeetttttt... Tak yah la hangpa nak buat lagu tu kat cheq ni.. Cheq ni tak ghetiii apa segala ni.. Kalu hangpa nak sangat, tolong je la pinangkan mereka tu untuk cheq.. Habih ceghitaaaa.. Cheq pun tak hidup dalam dunia fantasi ciptaan hangpa tu.. Lepas pinang, kawin teruih.... Kan sodap lagu tu.. Ini dok kata cheq ngan orang tu padan la.. Muka dah ada iras la.. Sesuai la.. Calon terbaik la.. Buatnye orang tu dah ade gepren, tak ke naya... Ish..Ish..Ish... Lepas ni, tolong pinangkan dia ya.. Takmo skandal, takmo gosip..

P/S : Key Point kat sini, hangpa takyah la nak kenen-kenenkan Siti Zuraidah Binti Ismail ni kat sapa-sapa. Rimas, lemas tau dok! Memang la aku ni single mingle.. Paling penting, hangpa nampak tulisan merah kat ataih tu..?


(bagi jejaka di luaq sana, buleh ka cheq nak masuk minang hangpa? hahahaha)

4 comments:

  1. haish kalao ado abang lg, da pinangkan da ni.. hehe

    ReplyDelete
  2. hahahaaa.. xpo, xdo abg pun.. ustaz2 kek kampung xdo ko? kuang3...

    ReplyDelete
  3. ustaz2 den pon nak. hahah. mudahan2 ado la jodoh ekau yo dongan ustaz, :) amin.

    ReplyDelete