Thursday, October 13, 2011

BORANG DAN BORANG

Assalamualaikum...

Hari ni kat ofis aku sibuk duk isi satu borang. Aku dan kawan aku ni dah macam kelam tak kabut la mengisi dan mencari solusi terbaik untuk melengkapkan borang itu dan menghantar kepada penerima yang sepatutnya dengan jayanya.Pening la..

Itu la kan, sape suruh tak aware ngan tarikh tutupnye. Benda dah expired.

Dah EXPIRED???

Mesti korang pening kan? Dah expired yang aku ngan kawan aku duk sibuk menyibuk isi borang tu ape kejadahnye kan? Takde, kitorang da call org yg sepatutnye tu, diorang kate, kitorang boleh hantar lagi, tapi kene segera. Adoyaiiii.. Ok la, aku nak siapkan ape yang tak sipa lagi ngan borang tu..


P/s : Bukan isi borang kawin ye.. Tapi, rase macam nak isi borang tu lah.. Heeeehee..

6 comments:

  1. borang further studyyyy??? yeayyy

    ReplyDelete
  2. borang ptptn ujrahhh!!hahhaha..sebb ade 800 keping kene isi..

    ReplyDelete
  3. tini, borang further study dh lama isi, ade dlm sistem UM nuh.. hahahahaa..ade 1 step je lagi.. kui3..

    ReplyDelete
  4. zana, hamboiiii.. takkan la smpai 800 keping.. muahhaaaa..

    ReplyDelete