Tuesday, November 15, 2011

DAPAT PEGANG PUN JADI LA...

Assalamualaikum...

Selamat petang!!! Lunch ape tadi? Tak kisah la lunch ape, janji perut kenang dan ade tenaga untuk teruskan kerja. Berani betul aku update belog ni sedangkan aku ade kerja. alah, 5 minit je kot.. Hehe..

Orang kata, kalau kita suka sesuatu tu, kalau tak dapat nak memiliki, cukup la sekadar pegang ke, tengok ke kan. Macam Mamat suka Minah, tak dapat tengok Minah, tengok pokok bunga Minah pun jadi la kan..

Macam aku pulak, dapat pegang pun jadi la.. Bukan pegang Minah atau Mamat tau!! Ishhh.. Pikiran tu jangan melencong ye.. :)

Tadi, mase aku ke bilik air, ade jumpa ini kunci.


Nampak tak, kunci ape? BMW tuuuuu.. Kunci kete idaman aku la!!! Aku amik. Kat opis aku xde yang drive BMW ni. So, aku agak ni mesti staff ofis sebelah ni. Sebab, level ofis aku ade 2 company je. Kebetulan ade staff ofis sebelah. Dia tengah amik wuduk. Aku amik kesempatan la pegang lama-lama kunci tu kan. Pasni nak kena pulang dah. Hehee.

Lepas dah puas pegang, aku bagi la kat kakak tu. Dalam hati, dengan harapan tuan punye kete tu bawak aku pi jalan-jalan naik BMW.. Hahahaa. Dengan harapan lain jugak, satu hari nanti aku ade sebijik BMW.

Tu la kan, bak kata orang.. Tak dapat BMW, dapat pegang kunci pun jadi la...

3 comments:

  1. bestkan kalo tiba2 dapat cabutan bertuah kereta bmw satu..berangan2..hehe

    ReplyDelete
  2. suha, mmg sgt best la.. senyum sampai telinga. hehee

    ReplyDelete
  3. mintak2 la zue dapat adiah seketul bmw nnt..amienn..bleh zana nek..heehe

    ReplyDelete