Wednesday, December 14, 2011

5 Blog Wanita Pilihanku 2011


Assalamualaikum..

Ni buat pertama kali dalam sejarah hidup aku berblogging, aku join benda alah ni.. Segmen by Abg Ben (Blogger Terhebat, Terhangat, Ter'macho') hehehe.. Tetibe rase macam ter'excited' nak join. Agak-agak kalau korang nak join, sila la klik kat SINI. Kat sana pun boleh.. Huhuhu. :P

Ok, ni senarai Blog Wanita Pilihan saya...

Cik Kartini Kamal
  • She inspired me...

  • Belog dia cumilll.. Dan ade je cerita Segamatnye.. :)

  • Haha.. Ni blog meluahkan perasaan secara terbuka yang saya suka bace. 

  • Kalau aku rasa lapar nak makan kek aku suka layan blog ni. Hari-kari lapar KEK.. hehehe..

  • Ni layan habis bace sini.. Emosi ade, spiritual ade, semua ade.. Melihat dari sudut seorang isteri.

Harapan untuk semua blog yang tercalon ini, semoga kalian akan terus menyumbang idea, ilmu dalam blog kalian yang ohsem ni.. Update la blog selalu kerana saya sentiasa baca blog kalian. (Walaupun tak updete).. Hehhehe..

Ok, mane nak join tu, cepat..cepat..cepat.. tutup pukul 5 petang ni!!!!

11 comments:

  1. salam perkenalan.terjah dari segmen BA..dah follow..follow la balik :P

    http://www.nraihana.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. thanks raihana... :) dah follow raihana..

    ReplyDelete
  3. Salam kenal dr segmen yg sama =)
    Happy Blogging yea=)

    ReplyDelete
  4. auw! kakzu... maliunye.. haha
    tengs kak :)

    ReplyDelete
  5. kak zuuu.... terharu maru... terima kasih. bdw. ur header nice woo. :D
    i-city jum =x

    ReplyDelete
  6. mekdota : jgn nk malu sgt.. nnti tak besar.. hehehee

    Kartini : Terharu ke? Hahahaa.. Header? You Inspired Me.. :)

    ReplyDelete
  7. esok saya ada kelas. kak zu ada kat shah alam ke jumaat? boleh mntak lpas x? kita lari jap pegi icity ki3

    ReplyDelete
  8. zuuuuuuuuuu..ahahaha..cmtu eh??thx utk anugerah2 tu =P malu caye..haha~

    ReplyDelete