Friday, December 16, 2011

Oley!!


Assalamualaikum dan selamat pagi Jumaat..

Oley!! tu la tajuk video kat atas ni. Aku suka tengok video ni. Dah berapa kali repeat dah. Korang kena tengok ni. Baru jelas ape itu HUDUD. Takkan tak paham lagi kot. Ingat senang-senang ke nak potong tangan ngan kaki orang. Tapi, kalau tak paham jugak lagi, tak tau la nak habaq apa!! Paling best, ade Mat Luthfi... Oley!!

2 comments:

  1. da tgk. kat fb kak zu ki3. mathlutfi nak pulak join short film ni ekeke. terbaik la mathlutfi :D

    ReplyDelete
  2. tu yang sayang lebih mat luthfi ni.. hmmm.. hehehee..

    ReplyDelete