Monday, June 25, 2012

MEH LA BELI.. BEFORE 30 JUNE 2012

Assalamualaikum....

Lama sangat dah tak update.
Dah tak best blog ni.
Anyway, hari ni i update.
Tapi, i nak offer kat u all ni..
Barang baik, cantik, sedap di pakai...
Dan paling penting!!! Harga berpatutan.
Actually, i tolong kawan i jual this barang.
Barang ape.... JAPANESE COTTON..

Yang kat bawah ni, yang i dah beli dari kawan i.
Mula tu taknak la beli.
I ni, orgnye susah nak beli kain-kain ni..
Tapi, bila dah tengok... Semua nak beli.
At last, i beli la 3 pasang. Berbaloi.


So, you all, kalau minat, update la kt i sblm 30 Jun 2012.
Nanti, kita set appointment, i bawak semua kain, u all tgk je.
Kalau berkenan, bayar....
Harga tak mahal ye..
Tapi, i taknak bgtau harga kat sini... Tak SURPRISE la..
Takde la... Harga i bagi u all RM110.
Kalau u all tgk kat Azzara Cotton, diorng jual RM120.
Qualiti kalin, sama... :)
Pilihan di tangan anda....

Ni i bukak offer untuk you all yang duduk area KL/Selangor ek...
Kalau yg luar KL/Selangor, susah la sikit nak jumpe... :)
Tapi, i boleh post.. Kalau minat, nak tengok kain, bgtau i..
Nanti I upload.. kasi naik punya gambar..

Tapi ingat, SEBELUM 30 JUNE 2012.. Sementara stok masih ada!!!

*inbox2 la kalau berkenan... :)

2 comments:

  1. i berkenan dekat orang yang menjual nye ni.. macam mana nak order?? hehe

    ReplyDelete
  2. eeee... picah ni... org yg jual ni x leh order.. ca x nk beli ke? cantik ca.... ni k,shima jual. harga mmg murah.. standard harga dia la.. tp, MURAH!!!

    ReplyDelete